Попри відстань тримаємося разом!

23 лютого 2022, 16:06

    Ось і закінчилися канікули, промайнули два перші тижні навчання і наша група зібралась на зустріч з наставником для обговорення поточних питань: новини факультету, події у світі науки, Online-цікавинки та подальші плани, адже незабаром наш випуск!

     На початку зустрічі ‒ обов'язкова розмова зі студентами про стан їх здоров'я, настрій та перші враження від початку другого семестру. Було неймовірно приємно бачити кожного із присутніх, слухати їх історії та мрії на найближче майбутнє. Загалом можна сказати, що більшість студентів нашої групи готові до будь-яких випробувань, адже оптимізм – наша основна зброя проти стресу та хвороб. У нас активна та амбітна група, тож більшість студентів мають намір вступати до магістратури. Отже, детально було обговорено питання щодо ЄВІ з іноземної мови. Кожен зі студентів розповів як проходить підготовка до цього випробування. Обговорили також і проведення випускного вечора.

    Наш наставник, Наталія Василівна, поінформувала, що 16-17 березня 2022 року на нашому факультеті буде проведено 76у Всеукраїнську науково-практичну конференцію «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ТВАРИННИЦТВІ ТА РИБНИЦТВІ: НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ – ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ – ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ» та про своєчасність подачі матеріалів до друку, а одногрупник, Ілля Здовбель, повідомив про майбутні онлайн семінари з власниками закордонних ферм. Це своєрідні консультації для малих господарників та початківців. Йтиметься про добробут тварин, збереження здоров'я вим'я, забезпечення чистоти та якості молока, як сировини в умовах виробництва, а також про досвід закордонних господарів.

Це була чудова зустріч і я вже чекаю наступної!

Олександра Гранат,
студентка 4 курсу 2 групи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook