Магістерська програма у Бельгії

6 лютого 2022 року

    Кілька нових пивоварень, великих та малих, відкриваються по всьому світу. Все це вимагає все більше наукових, технічних та управлінських навичок, для цього потрібні навчені та мотивовані працівники, уважні до споживачів.
    Університет UCLouvain, завдяки своєму досвіду в галузі природничих наук і пивоваріння, пропонує студентам набути міцного міждисциплінарного досвіду через додатковий магістерський курс в галузі пивоварної техніки.
    UCLouvain, що розташований в Бельгії, вже більше століття працює на весь світ у науковій підготовці інженерів-пивоварів. За фінансової підтримки провідного пивовара світу, Університет прагне передати своїм студентам всі останні інновації, включаючи запрошення великої кількості промисловців відвідати спеціальний курс по розробках пивоваріння. Завдяки численним візитам та обмінам, організованим з Університетом Бургундії, цей магістерський курс також відкриває двері енології та інших галузей.

Наші сильні сторони?
Офіційний диплом на 60 кредитів навчання, сумісне з професійною діяльністю. Програму можна розкласти на 2 академічні роки.

У доданих документах ви знайдете більш вичерпний опис навчання, яке пропонує цей поглиблений магістерський курс, а також умови вступу.

Для кого?
Навчання доступне для бельгійських або іноземних студентів, які мають диплом наприкінці другого циклу навчання, з таких спеціальностей: біоінженер, інженер сільського господарства, інженер-будівельник, інженер-хімік, інженер промисловості, інженер з управління, лікар, магістр. в галузі хімії, біології, біохімії, фізики, геології, ветеринарної медицини, фармацевтичних наук, або будь-який інший диплом, визнаний еквівалентним факультетом біоінженерів. Будь-який кандидат, який не перебуває в одній із випадків автоматичного вступу, описаних вище, але, тим не менш, має ступінь BAC+5 в галузі науки і техніки, може подати заявку, яка буде розглянута внутрішньою комісією на факультеті біоінженерії.

Процедура реєстрації
У більшості випадків це буде стандартна реєстрація, яка здійснюється за допомогою порталу UCLouvain за такою адресою:
https://uclouvain.be/en/study/inscriptions/futurs-etudiants.html
В інших ситуаціях процедуру слід дотримуватися через «особливу реєстрацію».

Важливі дати для реєстрації
30 квітня 2022 року
- для іноземних, неєвропейських студентів.
31 серпня 2022 року
- для європейських студентів, які не проживають у Бельгії.
15 вересня 2022 року
- для бельгійських студентів і всіх тих, хто проживає в Бельгії.

З будь-яких додаткових питань Заявки подаються безпосередньо на сайті університету.

Не соромтеся звертатися [email protected] на будь-які запитання щодо цього диплому. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook