На економічному факультеті вперше акредитовано Освітню програму бакалаврського рівня спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

3 лютого 2022 року
   На економічному факультеті Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти вперше акредитовано Освітню програму «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського рівня) вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (ID у ЄДЕБО – 24001).
    Після ретельного аналізу відповідності якості підготовки фахівців, за результатами проведеної акредитаційної експертизи у період 18-20 жовтня 2021 р. в НУБіП України на економічному факультеті, Експертна група у складі: Валінкевич Н.В. – д.е.н., професора кафедри економіки та підприємництва Поліського національного університету, Петренко Л.А. – д.е.н., доцента кафедри економіки підприємств Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана та Михайлової К.В.здобувача вищої освіти Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова відмітила високий рівень підготовки здобувачів ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», професіоналізм і організованість усіх університетських структурних підрозділів та учасників освітнього процесу, матеріально-технічну базу НУБіП України.
   У відповідності з отриманими висновками Експертної групи та Галузевої експертної ради, Національним агентством прийнято рішення акредитувати дану освітню програму в НУБіП України та видано сертифікат про акредитацію до 01.07.2027 року.
   З офіційними документами можна ознайомитись на сайті Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за посиланням: https://office.naqa.gov.ua.


    Висловлюємо щиру вдячність Експертній групі та Галузевій експертній раді за належну фахову роботу, а також керівництву Університету за всебічну підтримку та сприяння у проходженні процедури акредитації.
     Вітаємо викладачів та здобувачів кафедри організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету з успішною акредитацією ОПП спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та запрошуємо абітурієнтів 2022 року на навчання за даною освітньою програмою в НУБіП України!

 

Анатолій Діброва,
декан економічного факультету
Микола Ільчук,
завідувач кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності
Валентина Яворська,
гарант програми

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook