НОВОРІЧНИЙ ЯРМАРОК!

29 грудня 2021 року

     25 грудня, напередодні новорічних свят, в місті Ніжині розпочалася Різдвяна виставка – ярмарок майстрів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва нашого міста.

       Метою проведення виставки-ярмарку було відродження національних традицій і створення святкової атмосфери відпочинку, популяризації декоративно-прикладного мистецтва, підвищення туристичної привабливості рідного міста.

   Новорічні свята, насамперед, це море розваг і подарунків. А що може бути краще, ніж вироби, створені власноруч?

       Саме тому, студенти та керівники наукових гуртків Ніжинського фахового коледжу НУБіП України, екологічного – «Життя в стилі «Еко», та хіміко-біологічного – «Aves», із задоволенням готувалися до участі в передноворічному заході.

       Крім власноруч виготовлених підсвічників, мила та свічок, новорічних прикрас із «епоксидної» смоли, студенти влаштували справжній майстер-клас для бажаючих виготовити оригінальне мило власноруч. Діти та підлітки, нерідко їх батьки та бабусі, із захопленням самі обирали компоненти та готували мило для себе, своїх рідних та близьких.
       Святкова атмосфера, гарна погода та усміхнені люди навколо залишили лише гарні враження та позитивні емоції від ярмарки!
Ірина Савченко, Олександр Микула,
викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін,
керівники студентських наукових гуртків

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook