Укріплюємо зв'язок «студентство-ректорат»

20 грудня 2021 року
     Минулого тижня, у четвер, відбулася зустріч студентського самоврядування на чолі з головою Студентської організації – Мариною Когут, з керівництвом університету, а саме проректором науково-педагогічної роботи та розвитку – Сергієм Миколайовичем Квашою, проректором науково-педагогічної роботи, розвитку та міжнародної діяльності – Вадимом Анатолійовичем Ткачуком, а також директором студмістечка НУБіП України – Сергієм Васильовичем Стецюком.

     Варто наголосити на тому, що ректорат постійно тримає руку на пульсі контакту зі студентством, а тому подібні зустрічі не є рідкістю для НУБіП. З ініціативи проректора Сергія Миколайовича, кожного разу зустрічі відбуваються у різних аудиторіях різних навчальних корпусів університету, а по завершенню офіційної частини проводиться екскурсія цікавими місцями в будівлі. Таким чином, студентство знайомиться з самим університетом.

     Традиційно, зустріч почалася із вступного слова голови студентського самоврядування. Вона наголосила на тому, що незабаром закінчується навчальний семестр, зокрема і сесія, до чого студентські ради гуртожитків і студентські організації факультетів мають бути готові, а також висловила пропозиції щодо планування заходів наступного навчального семестру. Вітання також прозвучали і з вуст Сергія Миколайовича. Він побажав студентам вдалого завершення сесії, гарно відсвяткувати новорічні свята, але й не забувати про навчання.

     У свою чергу, Вадим Анатолійович, переймаючись справами студентства, виступив з пропозицією реорганізувати доступ до Інтернету в наших гуртожитках, а саме можливість вільного доступу до мережі для всіх студентів НУБіП.

     З вітальним словом виступив і директор Студентського містечкаСергій Васильович Стецюк, а також наголосив, про необхідність дотримуватися Правил пожежної безпеки в гуртожитках НУБіП України. Він також прозвітував про виконані ремонтні роботи в деяких гуртожитках.

     По завершенню виступів, студентські лідери мали змогу поставити питання запрошеним гостям, зокрема про закупівлю необхідних матеріалів для студентського самоврядування, прикрашення гуртожитків до новорічних свят, оновлення меблів у гуртожитках тощо.

Марина Когут,
голова Студентської організації

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook