Прозвітували про свою діяльність за 2021 рік

17 грудня 2021 року

16 грудня 2021 року в залі засідань педагогічної ради відбулися збори трудового колективу ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України», де було заслухано звіт директора навчального закладу Юрія Садварі за проведену роботу в 2021 року та завдання на 2022 рік. Збори проходили в змішаному форматі з врахуванням епідеміологічної ситуації – частина була присутня в залі засідань, а керівництво НУБіП України в онлайн режимі. Участь в конференції взяли  Санченко Олександр – начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності, та заочного навчання  та Олена Яра – декан юридичного факультету

В роботі конференції були присутні члени Наглядової ради фахового коледжу, в.о. начальника Головного управління в Закарпатській області Сніжана Локес Держпродспоживслужби, роботодавці ФГ «Плеша» - Наталія Плеша, ФГ «Василик» - Василь Паук, директор ветеринарної клініки «4 лапи» Іван Каганець, керуюча відділенням «АльфаБанк»- Наталія Уста в Мукачівському районі та голова Мукачівської районної державної адміністрації Едгард Токар.

Перед початком проведення дирекція фахового коледжу продемонструвала гостям надбання колективу, провівши екскурсію по лабораторіях, аудиторіях навчального закладу, адже, коледж недавно відсвяткував важливу дату заснування – 100 річчя створення навчального закладу на теренах західних областей України – Закарпаття!

Гості були вражені  вагомими здобутками педагогічного, студентського колективів, дали високу оцінку позитивним зрушенням.

Розглядаючи порядок денних звітних зборів Юрій Садварі проаналізував скурпульозно роботу колективу щодо зміцнення матеріально-технічної бази та інфраструктури коледжу, роботу відділень, циклових комісій, структурних підрозділів, роботу Ради студентського самоврядування, особисто голови Катерини Гитик. Щира подяка за самовіддану  і натхненну роботу, спрямовану на досягнення високої якості освіти, підготовки кваліфікованих фахівців та формування  національної свідомості, інтелектуальної здібності, духовної зрілості наших студентів.

Відбулось активне  обговорення метеріалів звіту  та інших важливих питань, зокрема і  Закону України «Про запобігання корупції» - Іван Пекар

Ігор Грубінка, Аліса Улинець, Тетяна Дурдинець зупинились на роботі адміністрації по втіленню зміцнення матеріально-технічної бази коледжу та внесли пропозиції на 2022 рік.

Катерина Гитик, голова ради студентського самоврядування коледжу коротко у своєму виступі  зупинились на роботі Ради студентського самоврядування.

Крім того, заслухано звіт про роботу профспілкового комітету коледжу  та ревізійної комісії з фінансової діяльності у 2021 році.

Голова профспілкового комітету Магдалина Апшай розгорнуто ознайомила присутніх  з основною громадською роботою профспілкового комітету за звітній період та активну підготовку  до святкування 100 річчя коледжу, оздоровлення працівників навчального закладу та ряд інших важливих заходів, які були проведені  по оздоровленню педагогів та їхніх дітей, накреслила плани роботи на 2022 рік.

В обговоренні даного питання порядку денного взяли участь викладачі коледжу Ольга Біляк та Наталія Шахнович

Голова районної державної адміністрації Едвард Токар оцінив здобутки  та досягнення колективу за поточний рік в непростих економічних та епідеміологічних умовах і запевнив, що всебічно сприятиме у вирішенні важливих питань для фахового коледжу, адже, це єдиний аграрний коледж в Закарпатті та Західних областях Держави. Порадив звернути увагу на радикальні зміни в проведенні профорієнтаційної роботи, тісної співпраці із бізнесом, розвивати міжнародні зв’язки та інше.

На зборах  підведено підсумки діяльності дирекції, профспілкового  комітету, схвалено звіти директора  Юрія Садварі, голови профспілкового комітету Магдалини Апшай, окреслено завдання на 2022 рік щодо забезпечення високої якості надання освітніх послуг, ефективної профорієнтаційної роботи, удосконалення виховної роботи, студентського самоврядування, продовжити оновлення навчальної бази, забезпечення фінансової стійкості. Покладаємо надії, що Новий Рік принесе всім Мир, добробут, успіх та процвітання.

Підводили підсумок роботи дирекції фахового коледжу  за звітній період у своєму виступі Олександр Санченко та Олена Яра. Вони оцінили роботу педагогічного колективу за 2021 рік, відмітили позитивну роботу та вказали на можливі недоліки в роботі агрономічного відділення з підготовки бакалаврів спеціальності «Садівництво та виноградарство». Вони рекомендували адміністрації навчального закладу профорієнтаційну роботу відділення щодо вступу випускників щодо продовження навчання в базовому університеті, плідно працювати з кафедрами університету. В цілу робота оцінена на належному рівні.

 Крім обговорення основних питань звітів  було обрано делегатів на звітні збори ректора НУБіП України, які відбудуться наприкінці грудня 2021 року.

 

Профспілковий комітет коледжу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook