Студенти-мешканці гуртожитку №9 долучилися до творчого передноворічного вечора

16 грудня 2021, 23:18
м. Київ

     15 грудня 2021 року у гуртожитку №9 відбулася зустріч студентів з бардом, публіцистом, заслуженим діячем мистецтв України Володимиром Гонським, провідним фахівцем відділу виховної роботи і студентських справ ННЦ ВР і СР НУБіП України.

    У переддень новорічних свят Володимир Васильович ознайомив студентів з найкращими українськими різдвяними колядками, щедрівками, розповів про старовинні вертепні дійства, Святого Миколая і Діда Мороза. Він закликав студентів брати найактивнішу участь у відродженні рідних традицій, звичаїв і обрядів, бо вони є духовними скарбами нашого народу, які більшість народів уже втратили.

        Під гітарний супровід разом з Володимиром Гонським студенти заспівали найвідоміші колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю», «Нова радість стала», «Бог предвічний», «Бог ся рождає» та інші.

     Потім гітару взяв студент 2-го курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Данило Лапінський, чудово заспівавши пісню «Їхали козаки» з репертуару рок-гурту «Тінь сонця».
     Поговорили присутні і про патріотизм, національну гідність, активну життєву позицію, як джерела рушійних сил та механізмів розвитку людини, нації і всього людства.

Кораблі, шикуйтесь до походу!
Мрійництво, жаго моя, живи,
В океані рідного народу
Відкривай духовні острови.



        Цими словами Василя Симоненка Володимир Гонський закликав студентів любити Україну і брати найактивнішу участь у її розбудові.

      На зустрічі були присутні також працівники відділу виховної роботи і студентських справ ННЦ ВР і СР НУБіП України Катерина Іванівна Шамро, Зоя Михайлівна Кузьменко, Микола Петрович Литвин.

     Завершуючи дійство, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Миколайович Ржевський поінформував студентів про порядок  і міри безпеки під час святкування новорічних свят, особливу увагу звернув на дотримання правіл пожежної безпеки та недопущення переохолоджень, подякував студентам за активну участь у заході та проінформував про діяльність Центру, закликавши всіх активно долучатися до його роботи.

        Велика подяка за сприяння в організації заходу заступнику декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Тетяні Вікторівні Розбицькій, коменданту гуртожитку №9 Лідії Василівні Йовенко.

 

Михнюк С.В.

керівник відділу виховної роботи

і студентських справ

ННЦ ВР і СР НУБіП України.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook