Футбольний батл між студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

10 грудня 2021 року

Футбол, звичайно, гра,
але така гра, яка не терпить,
коли до неї ставляться,
як до розваги.

В. Лобановський
 

     10 грудня щорічно святкують Всесвітній день футболу. Свято започаткувала Генеральна асамблея ООН. Завдяки цьому дню усі вболівальники, любителі та спортсмени можуть вшанувати улюблений вид спорту.

      Студенти факультету харових технологій та управління якістю продукції АПК теж вирішили віддати данину футболу, який для багатьох із нас не просто гра, а стиль життя. Тому у день футболу відбулося змагання з міні-футболу між  першим та другим курсу факультету та всім відомою командою магістрів-харчовиків «714» на футбольному корті Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Основним завданням команд-новачків, було придумати назву команди та гідно представлено свій курс. Отже, команда першого курсу обрала назву "Вареники", другого курсу – «Пельмені» і звичайно ж за не переможною команду магістрів залишається назва «714».

      Розпочали команди досить обережно, приглядаючись один до одного, та проводили поодинокі атаки. Гра була досить напруженою, кожна команда намагалась показати на що здатна. Учасники спортивного турніру грали рішуче та з надзвичайним азартом.

           Отож футбольний турнір завершився перемогою команди «714». Друге місце посіла команда другого курсу – «Пельмені», а третє місце отримала команда першого курсу –  «Вареники»

            Всі команди були нагороджені приємними сюрпризами.

    Бажаємо нашим командам наснаги, а також щоб кожна їхня перемога не була останньою. Також висловлюємо подяку вболівальникам, які вірили в їх і надавали їм сил боротись.

 

Гра забувається, а результат залишається в історії.

В. Лобановський

 

Володимир Затильний,

студент 1 курсу, 1 групи

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook