НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

8 грудня 2021 року

З 6 грудня 2021 року, згідно наказу ректора від 24 вересня 2021 р. № 987, на факультеті ветеринарної медицини розпочато державну атестацію випускників освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр» за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» денної форми навчання на базі ОС «Бакалавр».
Для проведення захисту кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами, згідно наказу ректора, створено чотири державні іспитові комісії: «Незаразної патології тварин» (голова комісії – проф. Микола Малюк), «Заразної патології тварин» (голова комісії – проф. Наталія Сорока), «Ветеринарне забезпечення військ (сил)» (голова комісії – тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини МО України, підполковник Віталій Максимчук) та «Ветеринарна гігієна, санітарія експертиза» (голова комісії – проф. Лариса Шевченко).

 

 

Захист кваліфікаційних робіт проводиться в змішаному форматі: як в on-line режимі з використанням платформи Cisco Webex Meetings, так і очно (окремі здобувачі виявили бажання доповідати результати своїх досліджень безпосередньо на засіданні комісії).
Деканатом факультету ветеринарної було завчасно проведено роботу з підготовки здобувачів до захисту магістерських робіт (перевірка робіт на плагіат, правильність оформлення, наявність відгуку керівника та рецензії), забезпечено технічними засобами аудиторії для проведення on-line засідання членів державних іспитових комісій.
Із вступним словом до здобувачів та членів державних іспитових комісій звернувся декан факультету ветеринарної медицини академік НААН України Микола Цвіліховський, який побажав усім продуктивної роботи, а здобувачам – бути впевненими у своїх виступах з представлення результатів досліджень та відповідях на запитання.
Слід зауважити, що захист кваліфікаційних магістерських робіт семи здобувачів ОС «Магістр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» (Ветеринарне забезпечення військ (сил) відбувся в очному форматі.

 

 
Під час захисту магістерських кваліфікаційних робіт здобувачі презентували членам комісій результати своїх експериментальних досліджень за темою роботи, що дало можливість оцінити її, а також встановити теоретичний та практичний рівень володіння матеріалом самого здобувача. Слід відмітити, що більшість тем магістерських робіт мали інноваційний характер.


На всі запитання, які члени державних іспитових комісій задавали здобувачам, були отримані чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді. Присутні на захистах керівники магістерських робіт у своїх виступах позитивно характеризували як самих здобувачів, так і виконані ними роботи.
Оголошуючи результати захисту кваліфікаційних магістерських робіт, голови державних іспитових комісій відмітили високий рівень їх підготовки, актуальність і новизну проведених здобувачами досліджень, їх теоретичну і, особливо, практичну підготовку, як майбутніх кваліфікованих лікарів ветеринарної медицини.
Бажаємо здобувачам подальших успіхів та реалізації всіх задумів у сфері ветеринарної медицини!

Юрій ЖУК,
заступник декана факультету ветеринарної медицини

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook