Участь гуртківців у роботі Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції «Україна між Сходом і Заходом: проблеми і перспективи міжкультурної комунікації

22 жовтня 2021 року

 21 жовтня 2021 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася значна подія: Міжнародна очно-дистанційна науково-практична конференція «Україна між Сходом і Заходом: проблеми і перспективи міжкультурної комунікації», присвячена 150- річчю від дня народження особливої постаті в науці, літературі та культурі ХХ століття - Агатангела Юхимовича Кримського - всесвітньовідомого українського вченого, ім’я якого було віднесеного Генеральною Асамблею ЮНЕСКО до переліку видатних діячі світу, одного із засновників Української академії наук, сходознавця, що будував мости між українською культурою та культурами народів Сходу, поліглота, перекладача, філософа, письменника, історика.

  

  Після закінчення пленарного засідання відбулось секційне засідання. З науковими доповідями виступили учасники гуртка «Сутність людини», які доповіли результати своїх наукових пошуків. Степаненко Денис, студент 2 курсу факультету землевпорядкування. Іншомовна професійна комунікативна компетентність майбутніх землевпорядників у вищому навчальному закладі та Нанюк Юлія, студентка 2 курсу юридичного факультету. Моральний принцип «жень» у Конфуція як основа гуманності.

 Програма конференції 

 Лаута О.Д.
керівник гуртка

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook