Постер – ефективна форма представлення наукових здобутків

24 листопада 2021 року
      24 листопада 2021 року на юридичному факультеті відбулася постерна презентація наукових досліджень здобувачів освітнього ступеня Магістр спеціальності «Право». Представлення результатів досліджень проходило в очно-дистанційному режимі, магістранти  знаходились в аудиторії 6 навчального корпусу та за допомогою технічних засобів унаочнення (смарт дошка, відео та аудіо прилади) спрезентували результати своїх досліджень.
 

      Присутні наукові керівники та адміністрація факультету високо оцінили результати магістерських робіт, висловили зауваження та побажання, які суттєво не вплинуть на їх зміст, але покращать роботи та дозволять здобувачам підвищити бал під час захисту ЕК.

      Заступниця декана Олена Улютіна, зауважила, що кожна із представлених робіт має свій індивідуальний характер та актуальність, чітку структуру та порівняльний аналіз із застосуванням чинного законодавства та практичні результати.

      Після завершення виступів - відбулося жваве обговорення результатів. Учасники засідання: доценти кафедри цивільного та господарського права Лілія Панькова, Юлія Канарик, доценти кафедри адміністративного та фінансового права Олена Артеменко,  Сергій Слюсаренко, Анатолій Долгополов, завідувач кафедри Віктор Ладиченко високо оцінили роботу здобувачів та побажали успіху на захисті ЕК і нових наукових звершень.

Олена Улютіна,

заступниця декана юридичного факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook