Магістерська програма «Адміністративний менеджмент» факультету аграрного менеджменту отримала продовження міжнародної акредитації ACQUIN

24 листопада 2021 року
     В умовах інтеграції України до світового освітнього простору університет повинен надавати високоякісні послуги у сфері вищої освіти, які відповідають світовим стандартам.

     У 2016 р. магістерська освітня програма «Адміністративний менеджмент» (МВА-agr.) факультету аграрного менеджменту пройшла акредитацію європейським акредитаційним агентством Accreditation, Certification and Quality Assurance Institute – ACQUIN (Німеччина).

 

     Метою міжнародної акредитації є підтвердження повної відповідності змісту та якості навчального процесу в НУБіП європейським освітнім стандартам.

     За майже 20 років спільної роботи з Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) магістерська програма "Адміністративний менеджмент" НУБіП України, що функціонує з 2002 року на факультеті аграрного менеджменту випустила понад 500 фахівців в Україні, з них більше 70 отримали подвійні дипломи, паралельно навчаючись в Україні та Німеччині за погодженими ідентичними навчальними планами.

     І сьогодні ми отримали дуже приємну новину – про продовження міжнародної акредитації до 2023 року 10 іноземним університетам, серед яких є НУБіП України. Наступним кроком є запланована на 2023 р. наступна міжнародна акредитацію терміном до 2030 року.

     Вітаємо НУБіП України та запрошуємо на навчання в магістратурі за програмою "Адімінстративний менеджмент" на факультеті аграрного менеджменту!!!

Наталія Коваленко,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook