Кафедра Адміністративного менеджменту та ЗЕД почала підготовку до випуску магістрів!

20 листопада 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

19 листопада 2021 колектив кафедри взяв участь у постерних презентаціях та  попередньому захисті магістерських робіт студентів денної та заочної форми  навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «Адміністративний менеджмент».

Свої роботи презентували студенти ОП "Адміністративний менеджмент". Дослідження майбутніх магістрів були представлені широким діапазоном тем - від управління технологічним процесом у землеробстві, страхування ризиків, вирощування мигдалю та фундука, екологічного землеробства до корпоративної соціальної відповідальності, управління біогазовими технологіями та оптимізації процесів у ланцюгах постачання.

 

Велику увагу викликали презентації медиків-управлінців - впровадження нових підходів до управління закладами охорони здоров’я в Україні в умовах пандемії COVID-19, управлінська діяльність керівника з попередження синдрому «професійного вигорання» в закладах охорони здоров’я, роль керівника закладу охорони здоров’я в сучасних умовах, формування лідерів-управлінців нової генерації в системі охорони здоров’я та впровадження нових технологій для покращення якості надання медичних послуг.

Всі презентації та доповіді були виконані у відповідності  до сучасних вимог. Комісія відмітила високий рівень робіт випускників і побажала майбутнім магістрам  подальшого професійного зростання.

 

Завідувач кафедри адміністративного

менеджменту та ЗЕД,

д.е.н., професор Луцяк В.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook