Відбулася відкрита лекція з дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа"

28 жовтня 2021 року

      28.10.2021р. відбулася відкрита лекція доцента кафедри готельно–ресторанної справи і туризму Гопкало Лариси Михайлівни з дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання на тему «Типізація спеціалізованих підприємств готельного господарства».


    Лектор, використовуючи різноманітні методи та прийоми подання навчального матеріалу, відзначила актуальність теми, яка виноситься на вивчення та закцентувала увагу на основних положеннях формування типізаційних підгруп, проблемах та тенденціях організації функціонування окремих типів підприємств готельного господарства в умовах сьогодення.


    Студенти активно включалися в обговорення питань світового та вітчизняного досвіду розвитку спеціалізованих підприємств готельного господарства, особливості ведення готельного бізнесу.


     Здобувачі та присутні викладачі відмітили актуальність теми лекції, яка викладалася, й зазначили належний науковий рівень володіння матеріалом та його логічну послідовність подання, а також культуру спілкування з студентами, що дозволяє стверджувати про високий рівень проведення лекції.

Стефанія Мосіюк,
к.е.н., доцент кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook