ІV ЩОРІЧНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ З БДЖІЛЬНИЦТВА ІМЕНІ В.П. ПОЛІЩУКА

10 травня 2022 року

    Вже вчетверте на кафедрі конярства і бджільництва відбудеться щорічний Всеукраїнський конкурс творчих робіт імені відомого діяча освіти й науки в галузі бджільництва, доктора с.-г. наук, професора, академіка академії наук Вищої школи Віктора Петровича Поліщука.

      Мета конкурсу - підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх діяльності.

  Основними завданнями конкурсу є: виявлення та розвиток обдарованої молоді, сприяння реалізації їх здібностей; стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді; популяризація галузі бджільництва та досягнень науки, техніки та інноваційних технологій; залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до творчої роботи з обдарованою молоддю.

   Всеукраїнський молодіжний конкурс творчих робіт з бджільництва ім. В.П. Поліщука проходить у два тури: І тур – у навчальних закладах, які направляють учасників та в НУБіП України. ІІ тур – у НУБіП України: проведення підсумкової науково-практичної конференції та визначення переможців.

    На конкурс подаються самостійно підготовлені наукові, експериментальні та творчі роботи з бджільництва. Роботи повинні бути пошуковими за своїм характером, не мати нагород НАН України та органів державної влади, інших конкурсів.

Роботи приймаються до 8 листопада 2021 року

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook