Екскурсія студентів-маркетологів до ПАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»»
Напередодні оголошення в НУБіП карантину, студенти-маркетологи другого курсу разом з викладачами кафедри маркетингу Бабічевою Оленою Іванівною та Барилович Оленою Михайлівною здійснили мандрівку до місця, де народжується Шоколад. А саме, відвідали фабрику ROSHEN у Києві, яка входить до складу Кондитерської Корпорації ROSHEN. Також до складу Корпорації входять й інші українські фабрики в Кременчузі, Борисполі та Вінниці, Клайпедська кондитерська фабрика у Литві, Bonbonetti Choco Kft у Будапешті, а також Вінницький молочний завод, який забезпечує фабрики натуральною високоякісною молочною сировиною.
Сьогодні на Київській кондитерській фабриці ROSHEN працює близько 800 чоловік, а її продуктивність може досягати 100 т продукції на добу. На фабриці встановлено високоякісне обладнання як зарубіжних, так і вітчизняних виробників.
Виробничі об'єкти кондитерської корпорації ROSHEN сертифіковані відповідно до вимог міжнародних стандартів якості та безпеки продуктів харчування. Усі кондитерські фабрики корпорації ROSHEN забезпечені обладнанням для моніторингу контролю якості продукції та відповідних досліджень.
Виробництво орієнтоване на виготовлення тортів, тістечок, кексів, мармеладу, пастили, зефіру, печива та крекерів, а також коробкових цукерок «Київ Вечірній». Лінійка тортів, що випускаються фабрикою, – це не тільки добре відомі й улюблені всіма «Київський» і «Празький», а й новинки виробництва.
Студенти мали змогу побачити виробничу лінію, на якій саме відбувалося виробництво маленьких плиточок-цукерок з чорного шоколаду. Лінія є повністю автоматизованою, від заливання шоколаду у форми до пакування готової продукції.
Студентки ФАМ 2 курсу 1групи Пономаренко Валентина та Гончарук Аліна

Сьогодні на Київській кондитерській фабриці ROSHEN працює близько 800 чоловік, а її продуктивність може досягати 100 т продукції на добу. На фабриці встановлено високоякісне обладнання як зарубіжних, так і вітчизняних виробників.Виробничі об'єкти кондитерської корпорації ROSHEN сертифіковані відповідно до вимог міжнародних стандартів якості та безпеки продуктів харчування. Усі кондитерські фабрики корпорації ROSHEN забезпечені обладнанням для моніторингу контролю якості продукції та відповідних досліджень.
Виробництво орієнтоване на виготовлення тортів, тістечок, кексів, мармеладу, пастили, зефіру, печива та крекерів, а також коробкових цукерок «Київ Вечірній». Лінійка тортів, що випускаються фабрикою, – це не тільки добре відомі й улюблені всіма «Київський» і «Празький», а й новинки виробництва.
Студенти мали змогу побачити виробничу лінію, на якій саме відбувалося виробництво маленьких плиточок-цукерок з чорного шоколаду. Лінія є повністю автоматизованою, від заливання шоколаду у форми до пакування готової продукції.



Студентки ФАМ 2 курсу 1групи Пономаренко Валентина та Гончарук Аліна