Майстер-клас «Порядок проведення випробувань молочних продуктів згідно чинного законодавства»

   Кафедра ветеринарної гігієни імені проф. А. К. Скороходька факультету ветеринарної медицини запрошує всіх бажаючих на майстер-клас «Порядок проведення випробувань молочних продуктів згідно чинного законодавства»

   Майстер-клас розрахований: на лікарів ветеринарної медицини, що працюють у лабораторіях, студентів факультету ветеринарної медицини та інших зацікавлених сторін.
   Спікери майстер-класу: доктор ветеринарних наук, професор Ткачук Світлана Алімівна, кандидат ветеринарних наук, доцент Таран Тетяна Володимирівна.
   Час проведення: 22 квітня 2024 року, початок о 10:00 год.
   Форма участі: очний майстер-клас.
   Місце проведення: конференц-зала факультету ветеринарної медицини НУБіП України, корпус №12, вул. Виставкова 16, м. Київ.
    Вартість участі у майстер-класі: 200 грн.
  Контакт для реєстрації: 066 383-48-13 (завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені проф. А. К. Скороходька, кандидат ветеринарних наук, доцент Соломон В’ячеслав Віталійович).

Програма майстер класу

1. Ч 1. Теоретична частина. Основи технології кефіру, йогурту, сметани, сиру кисломолочного, масла вершкового. Вади та фальсифікації. Вимоги нормативно-правових актів до молочних продуктів.
2. Ч 2. Практична частина. Органолептичні та хімічні дослідження молочних продуктів.

 

22 квітня 2024 року