Рада роботодавців юридичного факультету – повноцінний учасник Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні вектори розвитку юридичної освіти і науки» до 20-річчя юридичного факультету

October 22, 2021

Співпраця з Радою роботодавців юридичного факультету триває з 2015 року, до складу якої входять представники органів державної влади, судді, науковці та практикуючі юристи, що всебічно сприяє набуттю студентами юридичного факультету відповідних якостей. Рада завжди ставила перед собою завдання по формуванню ефективних зв’язків між роботодавцями і юридичним факультетом та їх оптимізації, сприяти підвищенню якості освітніх послуг, а також напрацьовувати ефективні шляхи співпраці з підприємствами, установами та організаціями.

Зокрема, завдяки і співпраці факультету та Ради роботодавців, юридичний факультет сьогодні займає передові позиції у рейтингу юридичних факультетів.  

21 жовтня 2021 року в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні вектори розвитку юридичної освіти і науки» відбулися урочистості, присвячені 20-річчю з Дня створення юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Привітати учасників заходу прийшли Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, заступник міністра освіти і науки України Ігор Гарбарук, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку НУБіП України Сергій Кваша, голова Ради Київської міської організації Союзу юристів України та Голова Ради роботодавців юридичного факультету –  Віктор Ковальський, іноземні партнери, представники вітчизняної правничої наукової спільноти, випускники факультету. 

 

секретар Ради роботодавців

юридичного факультету НУБіП України

Інна Горіславська

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook