Доцентом кафедри Інною Горіславською було проведено вебінар на тему «Новели у сфері державної реєстрації актів цивільного стану в умовах карантину»

November 26, 2020

 

Безпосередній прийом громадян у ДРАЦС здійснюється виключно з питань державної реєстрації народження, смерті та видачі архівних документів, необхідних для підтвердження при захороненні.
     Як альтернативний спосіб реалізації прав у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадяни мають можливість, не відвідуючи відповідні відділи, подавати документи з питань державної реєстрації актів цивільного стану та отримувати консультацій через мережу Інтернет з використанням веб-порталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».



     …Ці та інші новели у сфері державної реєстрації актів цивільного стану в умовах карантину для студентів 2 та 3 курсу юридичного факультету були обговорені на відеоконференції.
     Студенти були ознайомлені із порядком роботи органів державної реєстрації актів цивільного стану (відділів Державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС); вебпортал «Онлайн будинок юстиції» https://online.minjust.gov.ua/ ; органів Державної виконавчої служби (ДВС) та інші).

доцент кафедри цивільного
та господарського права
Інна Горіславська

 

 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook