День відкритих дверей як дороговказ для правильного вибору: юридичний факультет зустрів випускників українських коледжів та технікумів

March 22, 2019

Через декілька місяців для випускників українських коледжів і технікумів, які вирішили продовжити освітній шлях та здобути ОС «Бакалавра», розпочнеться вступна компанія. Але перед тим так необхідно зробити нелегкий вибір – обрати гідний заклад вищої освіти для реалізації свого наміру. Тому проведення Днів відкритих дверей, ярмарок вакансій, днів кар’єри стає традиційним кожного року у весняний період. Продовжує цю традицію і Національний університет біоресурсів і прирдокристування України, який 21 березня 2019 року запросив здобувачів ОС «Молодший спеціаліст» на День відкритих дверей.

Не залишився осторонь цього заходу і юридичний факультет, який гостинно прийняв делегацію студентів Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, представників Немішаївського агротехнічного коледжу та Вінницького технологічно-промислового коледжу.

 

 

Заступник декана з виховної роботи Олена Улютіна, кафедра теорії та історії держави і права в особі завідувача кафедри теорії та історії держави і права Віри Качур та доцента кафедри теорії та історії держави і права Світлани Хом’яченко провели потенційних абітурієнтів територією 6 навчального корпусу, познайомили із історією факультету, кафедрами, їхнім науковим потенціалом та викладачами, які будуть забезпечувати навчальний процес, лекційними і навчально-практичними аудиторіями та навчальними лабораторіями (зала судових засідань та криміналістична лабораторія).

 

 

 

 

Гості отримали можливість побувати і на практичному занятті з «Теорії держави і права», поспілкуватися із студентами 1 курсу, які поділилися своїми враженнями від навчання (Роман Коваль та Папуна Білісешвілі), а також відвідати майстер-клас із написання позовних заяв.

  
 

 

 

      Зустріч-знайомство пройшла насичено, у теплій і дружній атмосфері.

То ж бажаємо випускникам успішного завершення навчання, отримання диплома «Молодшого спеціаліста» та здійснити правильний вибір навчального закладу для продовження навчання на ОС «Бакалавр».

Віримо, що ним стане юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України і ми зустрінемося у новому 2019-2020 навчальному році!

 

Світлана Хом’яченко та Віра Качур,

кафедра теорії та історії держави і права

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook