Круглий стіл щодо обговорення сучасного стану та перспектив розвитку екологічного, земельного й аграрного права в умовах євроінтеграції

December 13, 2017

     8 грудня 2017 року завідувач кафедри цивільного та господарського права Олексій Піддубний у складі делегації від юридичного факультету НУБіП України відвідав Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого щоб взяти участь у роботі Круглого столу «Сучасний стан та перспективи розвитку екологічного, земельного й аграрного права в умовах євроінтеграції».


     Круглі столи з дискусіями на проблемні теми в межах аграрного, земельного та екологічного права стали доброю традицією, яку організував і підтримує Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.
   Учасники Круглого столу обмінялись думками з актуальних питань євроінтеграції, кожен з позицій наукових сфер, які ним досліджуються. Доповідь Піддубного О.Ю. була присвячена організації проведення земельних торгів, що регулюється Земельним кодексом України, проте з своєю специфікою мало чим відрізняються від продажу будь-якого іншого майна на конкурентних засадах у формі аукціону, а отже і регулювання таких процедур ефективніше здійснювати в межах цивільного та господарського права.


     За наслідками Круглого столу учасники доручили оргкомітету підготувати підсумковий документ, який невдовзі має бути опублікованим.

Олексій Піддубний,
завідувач кафедри цивільного
та господарського права

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook