Посвята в першокурсники

October 10, 2017

10 жовтня на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології був проведений вже традиційний захід «Дебют першокурсника», який цьогоріч проходив у вигляді КВК.

Змагалися команди із трьох спеціальностей факультету. Вони мали такі назви: « Шо по мальчікам» - команда майбутніх біотехнологів, «Красавчики» - студенти спеціальності екологія та «Колорадські жуки» - захисники рослин.

У заході брала участь ще одна команда, вона звичайно на сцену не виходила, але мала не менш відповідальну місію. Мова йде про наше журі, в представництві: декан факультету Доля Микола Миколайович, заступники декана Рибалко Юлія Володимирівна та Дрозд Петро Юрійович, викладач кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну Несвідомін Андрій Вікторович та капітан факультетської команди КВК Бережна Єлізавета.

Першачки талановито та яскраво представили свої команди на Візитці, показали справжній «інтелектуальний гумор» та продемонстрували свої акторські здібності. Вечір видався запальним, веселим та цікавим, студенти, які брали участь у конкурсі отримали безліч позитивних емоцій та посмішок від глядачів.

Переможцями стала команда «Красавчики», з невеликим відривом 2 місце посіли студенти з команди «Колорадскі жуки», а 3 – команда «Шо по мальчікам».

Дякуємо першокурсникам за оригінальні пісні, креативні ідеї, а також за сміливість показати свої таланти.

 

Після конкурсу була проведена традиційна посвята в студенти, де першокурсники поспілкувались між собою, пройшли Коло пошани та усі разом співали пісні під гітару. Біля студентського вогнища панувала дружня атмосфера.

Голова СО факультету Орєхова Даша,

заступники декана

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook