Студенти юридичного факультету зіграли «Брейн-ринг» з господарського процесуального права

May 22, 2017

    В стінах юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування відбувся правовий брейн-ринг з господарського процесуального права між студентами 3 курсу 2 групи юридичного факультету.
    Студенти вкрай зацікавились таким оригінальним форматом перевірки знань положень господарського процесуального права. Про свою участь у правовому брейн-рингу заявили всі студенти 2 групи.
     Вітаючи учасників, ст.викладач кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н Юлія Канарик висловила сподівання, що під час змагань студенти зможуть не тільки виявити свої теоретичні знання, а й отримати масу позитивних емоцій від інтелектуального спілкування.
      Перед початком брейн-рингу ведучі ознайомили учасників, які розділились на дві команди, з правилами та етапами проходження гри. Гра проходила у V етапів, серед яких як і етап "питання-відповіді", так і цікава форма проведення: "відгадай, що в чорному ящику" та розв'язування правових задач.


   Метою брейн-рингу є стимулювання розвитку та реалізації наукових, теоретичних та практичних здібностей студентів у сфері господарського процесуального права, надання студентам формального та неформального спілкування з питань господарського процесу, вміння працювати в команді, що допоможе краще встановити контакти серед студентів, які в майбутньому представлятимуть юридичну еліту України.


      Також одним із основних завдань проведення такого заходу є покращення вміння висловлювати свою думку, відстоювати власну позицію.
     Юлія Канарик звернула увагу студентів на необхідність виховання у молодої особистості таких якостей, як ініціативність, лідерство та креативність, які допомагають адаптуватися до умов сьогодення, бути готовим самостійно здобувати знання, застосовувати їх на практиці та критично мислити.
     Загалом, під час проведення брейн-рингу панувала жвава атмосфера в дусі здорової конкуренції. Як гравці, так і організатори отримали велику кількість позитивних емоцій та вражень.

Юлія Канарик,
ст. викладач кафедри цивільного та господарського права,
кандидат юридичних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook