Активна студентська весна!

12 May 2017, 19:22

 

Весна для студентів-фінансистів, попри холодну погоду, виявилась активною і «гарячою». Відзнак і досягнень протягом 2-х перших місяців було багато. Студенти-члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» приймали участь та здобули перемогу у олімпіаді з фінансів (Бєляєва Є., Горбенко А.), отримали сертифікати за участь у міжнародній інтернет конференції (Герасимчук А., Фоміна К.), відвідали міжнародну конференцію у Ніжині (Богатько А.), подали заявки та готують тези на участь у конференціях у Львові та Одесі (травень та вересень відповідно: Горбенко А., Сірець Н., Бойко А., Чемерис Д. та інші студенти). Також 5 студентів – членів гуртка активно працюють в напрямі досліджень з ініціативної тематики на тему бюджетотворення, що закріплена за кафедрою. Використовуючи результати досліджень майбутні бакалаври формують свої висновки у дипломних роботах, які незабаром будуть захищати.
Але окрім активної навчальної та наукової роботи наших студентів хочеться відмітити їх роботу у інших напрямках. Поки більшість студентів насолоджувались травневими вихідними, дівчата - Горбенко Альона, Бойко Анжеліка, Бєляєва Єлизавета, Заліпська Аліна, були волонтерами на досить цікавих та корисних подіях, як то: Хакатон аграрних інновацій та Robotica-2017.
Зазначені події направлені на ознайомлення, дослідження, практикування важливих на сьогодні інноваційних продуктів у сфері сільського господарства та технологій, що використовують новітні продукти: робототизовані ферми, роботи, дрони та квадрокоптери, різні датчики та інші ефективні пристрої. Участь молоді, як волонтерів, у різних заходах є позитивним прикладом соціальної відповідальності, жаги до знань та ефективного використання вільного часу. Дівчата молодці!
Наприкінці навчального року бажаємо усім студентам наснаги, терпіння та успішного закріплення знань на заліковій та екзаменаційній сесіях, а також запрошуємо до подальшої співпраці, і з окремими викладачами і з кафедрою в цілому, на наших магістерських напрямках.
 
Доцент кафедри фінансів Титарчук І.М.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook