Підсумовуємо роботу Ради роботодавців юридичного факультету

December 26, 2016

     Реформування національної системи освіти України, сучасні тенденції світової інтеграції зводять проблему розвитку особистості в ранг пріоритетних завдань, відтак на юридичному факультеті успішно працює Рада роботодавців. До її складу входять представники органів державної влади, судді, науковці та практикуючі юристи, а також випускники факультету, які займають провідні позиції на виробництві, в бізнесі та політиці.                                                      

     За попередній період проведена робота по аналізу навчальних програм підготовки бакалаврів та магістрів, були внесені до них відповідні зміни, що слугуватимуть меті підвищення конкурентоздатності як самих програм, так і відповідно – потенціалу випускників юридичного факультету НУБіП України. Зусиллями членів Ради роботодавців юридичного факультету розширено коло баз навчальної та виробничої практики.

      На базі юридичного факультету створено та оснащена криміналістична лабораторія, яка сприятиме підвищенню рівня професійних, спеціальних знань студентів.

      Ведеться активна робота по наповненню електронної версії рубрики «Вакансії» на офіційній сторінці юридичного факультету, що є одним із напрямків профорієнтаційної роботи як членів Ради роботодавців, так і науково-педагогічних працівників юридичного факультету.

      У рамках співпраці Ради роботодавців юридичного факультету НУБіП, за сприяння Черняка Євгенія Олександровича – керівник громадської приймальні депутата Київради, проведено конкурс молодих юристів, що проходив під егідою ГО «Об’єднання «Самопоміч» у Київраді. Проведені виїзні практичні заняття в різного рівня судах та багато інших заходів направлених на встановлення реальних можливостей для подальшого працевлаштування випускників юридичного факультету та налагодження професійних «містків», що дадуть можливість швидше долати шлях від випускника юридичного факультету до практикуючого юриста.

       Таким, що піднесе роботу Ради роботодавців юридичного факультету на вищий щабель, є той факт, що Голова Ради роботодавців юридичного факультету Ковальський Віктор Семенович очолив Київську організацію Союзу юристів України.

Секретар Ради роботодавців
юридичного факультету НУБіП України
Інна Горіславська

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook