Факультет ІТ відсвяткував День університету

May 30, 2016

    В день 118 річчя НУБіП України було представлено досягнення кожного підрозділу університету що відобразилось у захоплюючому та насиченому подіями святкуванні. Викладачі та студенти факультету інформаційних технологій не були осторонь. Активно приймали участь у спортивних та інтелектуальних змаганнях: командних та індивідуальних. Незважаючи на те, що факультет молодий – показати колективу було не мало.

     Зустрічаючи ректора біля незвичайного біло-блакитного «паланкіну» декан Олена Глазунова презентувала факультет та його досягнення. В першу чергу це зібраний студентами-комп’ютерщиками власний 3-D принтер. Представлено наукові та навчально-методичні розробки НПП факультету. «Родзинками» свята стали кумедні персонажі з мультфільму посіпаки які підняли настрій всім членам ректорату та присутнім, а також на згадку - моментальне фото на магнітному папері оформленому у стилі святкової листівки.

 

    Ректор Станіслав Ніколаєнко обіцяв всіляку підтримку молодому факультету інформаційних технологій у подальшому зростанні та розвитку.
    Команди показали свою силу, спритність та кмітливість у конкурсах: перетягування канату та присідання, командна сила з рисування та складання кубиків, судоку і дартс, естафета та інші. 



Такі свята дуже згуртовують колективи факультету - як студентський, так і викладацький.

 

Дмитро Касаткін,
доцент кафедри інформаційних та дистанційних технологій


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook