На кафедрі фінансів проведено І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів із дисциплін «Інвестування», «Фінансовий менеджмент», «Державні фінанси».

February 23, 2016

В період з 15–22.02.2016р. на кафедрі фінансів проходив І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів із дисциплін «Інвестування», «Фінансовий менеджмент», «Державні фінанси».

 

19 лютого 2016 року було проведено олімпіаду з дисципліни «Інвестування».

 

В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит» 4 курсу 48 чоловік.

 

Студентам були запропоновані по 5 завдань з дисципліни «Інвестування». Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась в 20 балів.

 

Максимальна кількість балів – 100.

 

В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, які набрав кожний з учасників визначено:

 

1 місце: Шиц Едуард Владиславович – 4 курс ОКР «Бакалавр», 6 група (100 балів);

2 місце: Медведська Олеся Вікторівна- 4 курс ОКР «Бакалавр», 6 група (98 балів);

3 місце: Козицька Євгенія Володимирівна- 4 курс ОКР «Бакалавр», 7 група (95 балів); Левкович Марія Петрівна - 4 курс ОКР «Бакалавр», 6 група (95 балів); Верба Наталія Юріївна - 4 курс ОКР «Бакалавр», 6 група (95 балів).

 

18 лютого 2016 року було проведено олімпіаду з дисципліни «Фінансовий менеджмент».

 

В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит», ОС «Магістр» 1 року навчання - 24 чоловіки.

 

Студентам були запропоновані по 8 практичних задач з дисципліни «Фінансовий менеджмент». Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась в 10 балів.

 

Максимальна кількість балів – 80.

 

В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, які набрав кожний з учасників визначено:

 

1 місце: Вовк Ірина В’ячеславівна – ОС «Магістр», 1 курс 2 група (80 балів);

 

2 місце: Бризіцька Ярослава Миколаївна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (75 балів);

 

3 місце: Головчук Катерина Сергіївна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (72 балів); Гринчук Анна Борисівна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (72 балів).

 

22 лютого було підбито підсумки по результатах проведеної олімпіади з дисципліни «Державні фінанси».

 

В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит», ОС «Магістр» 1 року навчання - 52 особи. А також студенти 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» - 30 осіб.

 

Студентам були запропоновані по 5 теоретичних запитань, що висвітлювали процеси бюджету, бюджетотворення, фінансової системи, податкової системи. Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась в 20 балів.

 

Максимальна кількість балів – 100.

 

1 місце: Гринчук Анна Борисівна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (80 балів);

 

2 місце: Горбенко Олена Володимирівна - 3 курс ОКР «Бакалавр», 10 група (77 балів);

 

3 місце: Бризіцька Ярослава Миколаївна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (75 балів); Вовк Ірина В’ячеславівна – ОС «Магістр», 1 курс 2 група (73 бали).

 

Студенти, що зайняли найвищі бали рекомендуються для подальшої участі у наступному турі Всеукраїнської олімпіади у Національному університеті державної податкової служби (дисципліна «Інвестування»), Луцькому національному технічному університеті (дисципліна «Фінансовий менеджмент»), Хмельницькому національному університеті (дисципліна «Державні фінанси»).


Надія Давиденко
професор, завідувач кафедри фінансів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook