Попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології».

June 5, 2025
12 корпус, 315 аудтиторія

Шановні колеги!

Повідомляємо, що на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів відбудеться попередній захист дисертаційних досліджень аспірантів:

  1. Кулакова Людмила Володимирівна
    «Удосконалення технології варених ковбас з використанням біологічно активних добавок на основі морських водоростей»
    (науковий керівник — Слива Юлія Володимирівна)

  2. Кушнір Юрій Миколайович
    «Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі»
    (науковий керівник — Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна)

  3. Баль Іван Миколайович
    «Удосконалення технології рибних паст із прісноводних риб з використанням біологічно активних добавок»
    (науковий керівник — Слободянюк Наталія Михайлівна)

  4. Каніщев Олександр Петрович
    «Розроблення технології сиров’ялених м’ясних виробів подовженого терміну зберігання»
    (науковий керівник — Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна)

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook