- Home
- Сьогодення кафедри
- Історія кафедри епізоотології
- Історія кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології
- Історія кафедри паразитології та тропічної ветеринарії
- Навчальна робота
- Робочі програми і силабуси
- Архів
- Перелік дисциплін
- Навчально-методична робота
- Наукова діяльність
- Інноваційна діяльність
- Аспірантура
- Наукова робота студентів
- Співпраця
- Навчальні лабораторії
- Корисна інформація студенту та абітурієнту
- Корисна інформація абітурієнту
- Наукові школи
- Зимова екзаменаційна сесія
Перелік дисциплін
- Спеціаліність 211 - Ветеринарна медицина
ОС «Бакалавр» спеціальність Ветеринарна медицина
- Епізоотологія та інфекційні хвороби.
- Організація і економіка ветеринарної справи
- Менеджмент та маркетинг у ветеринарній медицині
- Ветеринарна мікробіологія
- Ветеринарна вірусологія
- Біотехнологія у ветеринарній медицині
ОС «Магістр» спеціальність Ветеринарна медицина
Магістерські дисципліни, що є спільними для усіх програм:
- Інформаційні технології у ветеринарній медицині
- Лабораторна діагностика заразних хвороб
Ветеринарні превентивні технології забезпечення здоров’я тварин
- Превентивні технології забезпечення здоров'я продуктивних тварин;
- Превентивні технології забезпечення здоров'я коней;
- Превентивні технології забезпечення здоров'я дрібних домашніх та екзотичних тварин.
Ветеринарне забезпечення скотарства, вівчарства та козівництва
- Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб жуйних.
Ветеринарне забезпечення здоров’я собак і котів
- Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб собак і котів.
Ветеринарне забезпечення свинарства
- Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб свиней.
Спеціальність 212 - Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
- Інформаційні технології у ветеринарній медицині
- Ветеринарно-санітарна вірусологія
- Ветеринарно-санітарна мікробіологія
Спеціальність 181 - Харчові технології
1. Технічна мікробіологія
2. Мікробіологія риби та рибних продуктів
3. Технологія м’яса та м’ясних продуктів
Спеціальність 204 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
1. Мікробіологія в тваринництві
РОБОЧІ ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН ТА ПРОГРАМИ З НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ:
Робоча програма Анатомія та фізіологія бджіл (вибіркова) 2020 р.
Силабус Анатомія та фізіологія бджіл (вибіркова) 2020 р.
Робоча програма Ветеринарно-санітарна вірусологія (212 спеціальність)
Робоча програма Ветеринарно-санітарна мікробіологія (212 спеціальність)
Робоча програма ЕПІЗООТОЛОГІЯ та інф. хвороби (для 212 ВГСЕ)
Силабус ЕПІЗООТОЛОГІЯ та інф. хвороби (для 212 ВГСЕ) 2020 р.
Робоча програма ЕПІЗООТОЛОГІЯ та інф. хвороби (Магістр 6 років) 2020 р.
Силабус ЕПІЗООТОЛОГІЯ та інф. хвороби (Магістр 6 років) 2020 р.
Робоча програма ЕПІЗООТОЛОГІЯ та інф. хвороби 3 (скороч.) 2020 р.
Силабус ЕПІЗООТОЛОГІЯ та інф. хвороби 3 (скороч.) 2020 р.
Робоча програма з Біотехнології (скороч.термін) 2020 р.
Робоча програма з Ветеринарної вірусології (англомовна) 2020 р.
Робоча програма з Ветеринарної вірусології (курсанти) 2020 р.
Робоча програма з Ветеринарної вірусології (повн.термін) 2020 р.
Робоча програма з Ветеринарної вірусології (скороч.термін) 2020 р.
Робоча програма з Ветеринарної мікробіології (англомовна) 2020 р.
Робоча програма з Ветеринарної мікробіології (курсанти) 2020 р.
Робоча програма з Ветеринарної мікробіології (повн. термін) 2020 р.
Робоча програма з Ветеринарної мікробіології (скороч. термін) 2020 р.
Робоча програма з Лабораторної діагностики (магістри) 2020 р.
Робоча програма з Менеджмент якості діяльності лабораторій (магістри) 2020 р.
Робоча програма Інформаційні технології у вет. медицині (магістри 211 і 212) 2020 р.
Силабус Інформаційні технології у вет. медицині (магістри 211 і 212) 2020 р.
Робоча програма Мікробіологія м’яса та м’ясних продуктів (харчовики) 2020 р. заочн
Робоча програма Мікробіологія м’яса та м’ясних продуктів (харчовики) 2020 р.
Робоча програма Мікробіологія риби і морепродуктів (харчовики) 2020 р.
Робоча програма МіМ 2 курс скорочений термін 2020-2021 н.р
Силабус Менеджмент і маркетинг 2 (скороч.) 2020 р.
Робоча програма МіМ вибіркова 3 курс повний термін 2020-2021 н.р
Силабус Менеджмент і маркетинг 3 (вибіркова) 2020 р.
Робоча програма ОВС 3 курс скорочений бакалавр 2020-2021
Силабус ОВС 3 курс (скороч.) бакалавр 2020-2021
Робоча програма Превент. вет. техн. заразних хвороб свиней (магістри) 2020 р.
Силабус Превент. вет. техн. заразних хвороб свиней (магістри) 2020 р.
Робоча програма Превент. техн. забезпеч. здоров'я коней (магістри) 2020 р.
Силабус Превент. техн. забезпеч. здоров'я коней (магістри) 2020 р.
Робоча програма Превентивні вет. технології заразних хвороб жуйних (магістри) 2020 р.
Силабус Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб жуйних (магістри) 2020 р.
Робоча програма Превентивні техн. забез. здор. дрібн. дом. і екзот. (магістри) 2020 р. (епізоот)
Силабус Інфекційні хвороби собак і котів (магістри) 2020 р.
Робоча програма Превентивні технол. забезп. здоров'я продукт.тварин (магістри) 2020 р.
Силабус Превентивні технології забезпечення здоров'я продуктивних тварин (магістри) 2020 р.
Робоча програма Санітарна вірусологія (дисц. на вибір)
Робоча програма Санітарна мікробіологія (дисц. на вибір)
Робоча програма СПЕЦІАЛЬНА ЕПІЗООТОЛОГІЯ (магістри) 2020 р.
Силабус СПЕЦІАЛЬНА ЕПІЗООТОЛОГІЯ (магістри) 2020 р.
Робоча програма Технічна мікробіологія (харчовики) 2020 р. заочн.
Робоча програма Технічна мікробіологія (харчовики) 2020 р.
Електронні адреси розміщених в електронному освітньому середовищі НУБіП України наявних навчально-методичних матеріалів, які забезпечують викладання дисциплін
Назва дисципліни | Напрям (спеціальність) | Електронна адреса розміщення наявного навчально-методичного забезпечення дисципліни | |||||
Навчальна програма | Підручник, навчальний посібник | Курс лекцій | Презентації лекцій з відеоматеріалами | Методичні рекомендації з виконання семінарських, практичних чи лабораторних робіт | Інше методичне забезпечення | ||
Епізоотологія та інфекційні хвороби | Ветеринарна медицина | http://nubip.edu.ua/node/1178/3
| http://dspace.nubip.edu.ua/handle/123456789/744
| http://vetmed.nauu.kiev.ua/course/view.php?id=168
| http://vetmed.nauu.kiev.ua/course/view.php?id=168
| http://dspace.nubip.edu.ua/handle/123456789/747
| |
Організація та економіка ветеринарної справи | Ветеринарна медицина | http://nubip.edu.ua/node/1178/3
|
| http://vetmed.nauu.kiev.ua/course/view.php?id=44
| http://vetmed.nauu.kiev.ua/course/view.php?id=44
| http://dspace.nubip.edu.ua/handle/123456789/632 http://dspace.nubip.edu.ua/handle/123456789/637 http://dspace.nubip.edu.ua/handle/123456789/631 http://dspace.nubip.edu.ua/handle/123456789/629
| http://dspace.nubip.edu.ua/handle/123456789/625
|
Менеджмент і маркетинг у ветеринарній медицині | Ветеринарна медицина | http://nubip.edu.ua/node/1178/3
|
|
|
|
|
|
Інформаційні технології у ветеринарній медицині | Ветеринарна медицина | http://nubip.edu.ua/node/1178/3
|
|
|
|
|
|
Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб свиней | Ветеринарна медицина | http://nubip.edu.ua/node/1178/3
|
|
|
|
|
|
Біотехнологія у ветеринарній медицині | 211 ветеринарна медицина | http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=397 | http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=397 | http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=397 | http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=397 | ||
Біологія мікроорганізмів і вірусів | 211 ветеринарна медицина | http://elibrary.nubip.edu.ua/3487/ | |||||
Ветеринарна мікробіологія | 211 ветеринарна медицина | http://elibrary.nubip.edu.ua/1129/1/VMB.pdf | https://elearn.nubip.edu.ua/cours/view.php?id=1151 https://elearn.nubip.edu.ua/cours/view.php?id=1681 http://elibrary.nubip.edu.ua/3338/ | https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1151 https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1681 | http://elibrary.nubip.edu.ua/2952 https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1151 https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1681 | ||
Ветеринарна вірусологія | 211 ветеринарна медицина | https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=393 https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=395 | https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=393 https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=395 | https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=393 https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=395 | |||
Мікробіологія | 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=616 | https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=616 | https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=616 | |||
Мікробіологія технічна | 181 Харчові технології
| https://elearn.nubip.edu.ua/course/index.php?id=986 | https://elearn.nubip.edu.ua/course/index.php?id=986 | https://elearn.nubip.edu.ua/course/index.php?id=986 | |||
Мікробіологія харчових продуктів | 181 Харчові технології
| http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=396 http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=987 http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=988 | http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=396
http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=987
http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=988 | http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=396 http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=987 http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=988 | |||
Санітарна мікробіологія | 181 Харчові технології
|