Постерна презентація результатів досліджень магістрів спеціальності 072 - Фінанси, банківська справа та страхування

November 10, 2022

     Сьогодні відповідно до графіку навчального процесу НУБіП України магістри 2-го року навчання презентували результати своїх досліджень. На кафедрі банківської справи та страхування відбулась постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальності 072 - Фінанси, банківська справа та страхування в онлайн форматі з використанням платформи ZOOM. Магістри доповідали основні результати своїх досліджень.

    З вітальним словом до магістрів та викладачів звернулася в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування к. е. н., доцент Вікторія Костюк. Присутнім були нагадані вимоги до змісту та оформлення магістерських робіт, крім того було вказано особливості захисту наукових досліджень магістрантів. Під час постерної сесії було представлено 3 презентації: Корнієнко А.В.«Управління кредитним портфелем банку»; Охрімець Б.О., «Управління кредитним ризиком комерційного банку», Коновал Н.А., «Взаємодія банківських установ та страхових компаній на фінансовому ринку України».

 

     Сформована комісія у складі: д.е.н., проф., Худолій Л.М., к.е.н., доц. Костюк В.А., к.е.н., доц. Муравський О.А., к.е.н., доц. Файчук О.В., к.е.н., доц. Мамчур Р.М., к.е.н., доц. Бронін О.В., ознайомилася з основними результатами дослідження. За наслідками роботи комісія висловила позитивне враження про представлені роботи та вказала на окремі зауваження студентам-магістрам. На завершення постерної сесії члени комісії подякували всім магістрам та побажала успіхів на основному захисті магістерських робіт.

Лідія АВРАМЧУК,
доцент кафедри банківської справи та страхування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook