Оцінювання рівня знань студентів в умовах воєнного часу

May 18, 2022
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

      15 травня 2022 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології науково-педагогічними працівниками кафедри екобіотехнології та біорізноманіття професором Миколою Лісовим та доцентом Оксаною Лобовою відбулося підведення підсумків навчання он-лайн студентів-бакалаврів біотехнологів 4-го курсу 2 групи з навчальної дисципліни “Технології біовиробництва”.

     Підсумковому контролю передувала активна робота студентів, що базувалася на платформі E-learn за чітко окресленими викладачами завданнями на кожен навчальний тиждень.

     У повному обсязі було опрацьовано лекційний матеріал, виконано практичні завдання, а також підсумкову комплексну індивідуальну роботу у вигляді презентації, що охопила всі теми курсу.

     Екзамен з дисципліни «Технології біовиробництва» розпочався вчасно та у відповідності із затвердженим розкладом проведення заліків та екзаменів факультетом захисту рослин, біотехнологій та екології. Дистанційна форма здачі екзамену була організована через навчальний портал НУБіП України з використанням сервісу відеоконференцій Webex для проведення інструктажу перед початком іспиту та співбесіди по завершенню виконання студентами екзаменаційних завдань.

     На завершення іспиту та перевірки робіт професор Микола Лісовий і доцент Оксана Лобова провели співбесіду зі студентами, прокоментували відповіді студентів на відкриті запитання та оголосили підсумкові оцінки.

     Екзамен підтвердив, що наші студенти – справжні молодці і, хоча результати різні, але в умовах жорстких обмежень, всі зуміли сконцентруватися, організувати себе до самостійної роботи і як результат – “Відмінно і “Добре”.

     Бажаємо нашим студентам успішно скласти наступні іспити, достойно завершити виконання і захисту бакалаврських робіт та реалізувати всі свої мрії, досягнути бажаних цілей!!!

 


Петро Дрозд,
заступник декана факультету  захисту рослин,

біотехнологій та екології

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook