Атестація аспірантів кафедри фінансів

May 8, 2022
      5 травня 2022 р. на черговому засіданні кафедри фінансів з використанням платформи Zoom відбулося заслуховування річних звітів аспірантів денної форми навчання.
    На початку засідання завідувач кафедри фінансів Давиденко Надія Миколаївна нагадала аспірантам процедуру проходження атестації, вимоги, які потрібно виконати для успішної атестації та побажала усім плідної праці, вчасної підготовки та захисту дисертаційних робіт.

     Під час атестації було заслухано звіти аспірантів Максима Клименка, Світлани Войцехівської, Руслана Воробея та Софії Подик. Презентації здобувачів наукового ступеня доктора філософії були конкретними, наповненими здобутками за звітний рік, виваженими і з вказанням відсотку готовності дисертаційної роботи до захисту.

 
    Також, на засіданні були присутні наукові керівники аспірантів, які, при необхідності, підтримували своїх аспірантів, коментували їх експериментальну та публікаційну роботу, характеризували їх науковий доробок.

    В ході звіту аспіранти відповіли на запитання викладачів, щодо подальших перспектив наукової діяльності в цей нелегкий час для нашої держави та для науки, зокрема.
   В цілому було відзначено високий рівень виконання роботи аспірантами та одноголосно прийнято позитивне рішення щодо їх атестації.
 
Олена Лемішко,
доцент кафедри фінансів
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook