06 квітня 2022 р. відбулася відкрита лекція д.ю.н. Олени Гулак

April 6, 2022

6 квітня, відповідно запланованого графіку, професором кафедри адміністративного та фінансового права, доктором юридичних наук Гулак Оленою Василівною було проведено відкрите лекційне заняття на тему: «Національне агентство з питань запобігання корупції як основний державний антикорупційний орган».Заняття проводилось для магістрів-правників заочної форми навчання.


Навіть у такий складний воєнний час на занятті були присутні усі студенти начальної групи окрім лише тих, які наразі перебувають у лавах Збройних сил України і боронять нашу Вітчизну від агресора. Колеги з кафедри та факультету також долучились до дистанційного формату заняття.


Зважаючи на сучасні реалії, в яких вимушені працювати державні органи і так само Національне агентство з питань запобігання корупції, структуру, статус, повноваження та права якого якраз і було розглянуто під час лекційного заняття, Олена Василівна зосередила окрему увагу власне на роботі цього важливого органу у воєнний час та тих функціях, які наразі є корисними для України у контексті відновлення миру та економічної стабільності в нашій державі.
Студенти активно долучались до обговорення питань теми та, у підсумку, подякували за системність й зрозумілість поданої інформації та моральну підтримку, яку змогли отримати один у одного у такий важкий час.
Не залишили поза увагою і вшанування жертв агресії, провівши хвилину мовчання.
Бережім нашу Вітчизну і Слава Україні!!!
Власне на такій патріотичній ноті і завершилось відкрите заняття.

 

Завідувач кафедри адміністративного та фінансового права

Курило Володимир

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook