Навчальний процес в ННІ лісового і садово-пракового господарства продовжується!

March 18, 2022

З 24 лютого 2022 року почалися тяжкі випробування для кожного громадянина України у визвольній боротьбі проти нашого одвічного ворога, який уже не приховує та не маскує своїх намірів. У ці важкі часи впевненості нам додає віра у власні сили, справедливість, довіра до влади і надія на наші Збройні сили, адже ми у себе вдома і правда на нашому боці. Зважаючи на це, у таких складних умовах війни з 14 березня в НУБіП України продовжили навчальний процес у дистанційному (змішаному) форматі. Всі зусилля керівництва інституту, очільників кафедр та НПП спрямовані на організацію та забезпечення навчального процесу на високому рівні, врахування індивідуальних умов для навчання кожного студента, так як в реальних умовах війни (повітряні тривоги, відсутнє або нестабільне інтернет-з’єднання та ін.) не кожен наш студент має доступ до мобільного зв’язку чи до мережі Інтернет. Значною допомогою у вивченні дисциплін є навчальний портал «Elearn», на якому кожен може використовувати матеріали для опрацювання лекцій чи розв’язання практичних задач, а самі заняття проводяться з використанням платформ CiscoWebex, Zoom, Microsoft Teams, Google Meet тощо.


Особлива увага приділяється студентам ННІ ЛіСПГ (понад 50 студентів), які зі зброєю в руках прийняли рішення захищати Батьківщину чи допомагають як волонтери.
Варто зазначити, що у нашому ННІ до навчання у дистанційному форматі долучається понад 50 % студентів. Також розпочато освітній процес для студентів ЗФН у двох міжкафедральних лабораторіях – Шацькій та Лубенській.


Наставники академічних груп проводять військово-оборонні бесіди зі своїми студентами, намагаються адаптувати їх до складних умов воєнного часу, допомагати студентам з особливо небезпечних регіонів тощо.

Перемога буде за нами! Всім миру та здоров’я!


Галина Домашовець, Олександр Соваков,
заступники директора ННІ ЛіСПГ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook