Студенти першого курсу ОС «Бакалавр» ОПП «Міжнародна економіка» кафедри глобальної економіки знову повернулись в аудиторію

November 29, 2021
НУБіП України

    Ми раді вітати наших першачків в аудиторіях 10 корпусу на заняттях з 29 листопада до 24 грудня 2021 року.
    Студенти першого курсу ОС «Бакалавр» ОПП «Міжнародна економіка» з метою якісного та організованого завершення 1 семестру 2021-2022 навчального року вийшли на навчання в аудиторії НУБіП України з повним дотриманням вимог карантинних обмежень та на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 20.10.2021 р. № 1096 “Про внесення змін до Постанови КМУ від 09.12.2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”. Заняття будуть проходити 2 тижні, після чого відбудеться екзаменаційна сесія також в аудиторіях.
    Студенти 1 курсу нової програми «Міжнародна економіка» приступили до занять у понеділок 29 листопада. Заняття почались з 2 пари «Вступ до фаху та соціальні комунікації» у викладача Михальчишиної Лариси Гаврилівни. Своїх студентів зустрічала уся кафедра глобальної економіки, вітаючи з радістю їх в рідних пенатах.

    У першачків була окрема зустріч з куратором групи Кірейцевою Оленою Василівною, де студенти висловили своє задоволення навчатись в аудиторії, були веселі і саме головне, здорові.
     Гарного вам навчання, дорогі студенти, і успішної здачі сесії!

Олена Кірейцева, доцент кафедри глобальної економіки


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook