Співпраця з Голосіївським районним центром зайнятості продовжується

November 12, 2021

В рамках навчальної дисципліни «Трудове право», 12 листопада 2021 р. Голосіївським районним центром зайнятості, цього разу для студентів другого потоку 3 курсу юридичного факультету, було проведено вебінар на тему: «ПІДГОТОВКА ДО СПІВБЕСІДИ З РОБОТОДАВЦЕМ».

Лектором Євгенією Шкіндер, завідувачкою сектору профорієнтації, психологинею, були інформативно та професійно висвітлені питання, що стосуються всіх аспектів підготовки до співбесіди з роботодавцем та складання резюме.

 

Резюме – один із найкращих засобів пошуку роботи. Це стислий виклад найбільш важливих для потенційного роботодавця фактів біографії, в основному пов'язаних із досвідом роботи, навичками й знаннями. Отже, від уміння його вдало скласти, підкресливши свої найкращі якості, напряму залежить, чи зацікавите ви роботодавця і чи отримаєте врешті омріяну роботу. Тому на вебінарі студенти дізнались: які бувають види та структура резюме, ознайомились із технікою підготовки резюме та лайфхаками для вдалого складання. Окрім того, було приділено увагу й питанню написання мотиваційного листа як документу, що доповнює резюме та фокусує увагу роботодавця на головних сферах діяльності особи, яка шукає роботу.

 

Перед викладом другої частини вебінару, що стосувалась співбесіди з роботодавцем, студенти мали можливість отримати відповіді на запитання які їх зацікавили, від пані Євгенії Шкіндер та Ніни Філіппової, організаторки даного вебінару, яка також є фахівчинею Центру зайнятості Голосіївського району.

 Також студентів ознайомили з інформаційними ресурсами Київського міського центру зайнятості. Звернули увагу на можливості Платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри, де серед іншого можна пройти тестування Soft Skills щоб зрозуміти свої сильні сторони та конкурентні переваги, а також визначити додаткові навички, які бажано опанувати.

 

Зустріч видалась інформативною, професійною, корисною та цікавою.

Дякуємо організаторам за проведений захід та сподіваємось на подальшу тісну співпрацю!

 

Юлія Шовкун

старший викладач кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. Янчука

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook