Команда факультету ІТ ввірвалась в четвірку кращих з перетягування канату в Університеті

7 жовтня 2021 року

6 жовтня 2021 року на стадіоні НУБіП України відбулися змагання 65-ї спартакіади студентів з перетягування канату.

Команду факультету ІТ представили студенти старших курсів - Владислав Андрішко (капітан команди), Дмитро Петриченко, Назар Бябячук, Андрій Медведєв, Віталій Нужняк, Денис Грошев, Анатолій Кропивка, Георгій Герцен.

Хлопці вперше прийняли участь в змаганнях такого роду, але неабияк перейнялись боротьбою за першість.

Переможці визначалися за сіткою Winners (до двох поразок), що давало можливість кожній команді, навіть після одного невдалого виступу, потрапити до півфінальних пулів (сутичок). Такою можливістю і скористалися студенти інформаційних технологій, які після поразки від механіко-технологічного факультету, здобули перемогу в боротьбі з іншими факультетами та потрапили до півфіналу.

За третє місце наша команда змагалися з командою факультету ветеринарної медицини та перемогу, з рахунком 2:1, отримали ветеринари. Боротьба була дійсно запеклою та емоційною, проте переміг – досвід.

Хлопці, дуже дякуємо Вам за Вашу участь та захоплюючі виступи, які тримали в напруженні всіх уболівальників. Ваш запал та шалені емоції, які Ви подарували, ось, що стало головним цього дня. Ви показали, що можете стати гідними суперниками. Так тримати!

 

Інна Костенко, координатор культурно-масової роботи на факультеті


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook