Факультет ІТ гостинно відкрив двері для майбутніх вступників 2022 року з Київщини

29 вересня 2021 року

29.09.2021 р. стартував перший у 2021-2022 н.р. День відкритих дверей НУБіП України. В стінах університету приймали майбутніх вступників 2022 року з Київщини.

На стадіоні відбулася зустріч з адміністрацією Університету, де ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович познайомив одинадцятикласників з історією НУБіП України, а також його колективом, відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович ознайомив з особливостями проведення вступної кампанії.

Гості мали нагоду ознайомитися з усім переліком спеціальностей, за якими здійснюється набір на базі факультетів, ННІ.

Цікавинкою факультету інформаційних технологій стали розробки кафедри комп’ютерних систем і мереж. Також всі охочі мали нагоду зробити креативні фото та обрати собі за власним смаком та фантазією цікавий фон для заставки на ньому. В цьому їм допомагали випускники та студенти факультету, які працюють в сучасній відеостудії цифрового освітнього контенту на базі факультету інформаційних технологій.

В навчальному корпусі №15 майбутні вступники продовжили своє знайомство з факультетом.

 

Про особливості навчання за спеціальностями 121 Інженерія ПЗ, 122 Комп’ютерні науки, 123 Комп’ютерна інженерія, 125 Кібербезпека, 126 Інформаційні системи та технології, 051 Економіка (Економічна кібернетика, Цифрова економіка) та дозвілля студентів розповіла декан факультету Олена Григорівна Глазунова.

Далі гості відвідали навчальні лабораторії факультету інформаційних технологій, а також поспілкувалися з викладачами факультету.

Насправді приємним сюрпризом стало те, що одинадцятикласники цілеспрямовано їхали, щоб відвідати саме наш факультет. Виявилося, що значна частина їх друзів вже навчаються в нас, отже репутація нашого факультету складається найкращим чином. Дякуємо за довіру та чекаємо всіх на навчання.

 

Інна Костенко,
координатор культурно-масової роботи на факультеті


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook