Дебати кандидатів на голову СО факультету ІТ - жваво, конструктивно, цілеспрямовано

30 вересня 2021 року
Понад 80 студентів заслухали звіт голови СО факультету інформаційних технологій та познайомились з новими кандидатами 2021-2022 навчального року. 28 вересня 2021 року в змішаному форматі відбулася зустріч студентів та адміністрації факультету, присвячена аналізу результатів спільної роботи студентської організації, а також побудові планів заходів на 2021-2022 навчальний рік.

З вітальним словом до студентів звернулась декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна, а далі свій звіт про роботу в якості голови студентської організації факультету інформаційних технологій представила студентка 4 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» Аліна Семенко.

Варто зазначити, що попри антипандемічні заходи, з якими стикнулися всі заклади освіти, студентська організація змогла реалізувати свої амбітні плани і в змішаному форматі роботи (онлайн/офлайн), а фактичні результати навіть перевищили власні очікування - редизайн, контент-наповнення та реклама Instagram сторінки факультету, значна кількість відео-марафонів, флешмоби, вікторини, «Голосіївська весна -2021- перезавантаження» з очікуваною прем’єрою в кінотеатрі, кіберспортивні змагання, і це лише маленька частка з того, що було зроблено. Насправді круто, що попри всі перепони, студентська організація факультету стала ще більш дружнішою, а її заходи були, як завжди, креативними, яскравими, а головне орієнтовані саме на інтереси студентів.

По при це, в новому навчальному році студенти мають обрати нового голову СО факультету. Кожен з кандидатів представив своє бачення розвитку СО факультету на 2021-2022 навчальний рік.

Серед претедентів Ремінна Поліна, студентка 3 курсу освітньої програми «Цифрова економіка», активна учасниця всіх культурно-масових заходів факультету, студентський куратор вступників 2020, 2021 років, секретар діючої СО факультету, староста, яка вже продемострувала свою вмотивованість, цілеспрямованість, творче натхнення, командний дух, саме це й вважає своєю основною перевагою.

 

Своє бачення розвитку СО факультету представив кандидат на пост голови - студент 3 курсу спеціальності 121 «Інженерія ПЗ» Яковлєв Олексій. Студент підняв важливі соціальні питання, зокрема булінгу, наголосив на важливості заходів, які б сприяли комфортному навчанню, враховували як соціальну підтримку так і норми, які би обмежували прояви булінгу. Також Олексій звернув увагу на важливість організації заходів в підтримку випускників НУБіП України, які є учасниками бойових дій.

Останньою студентам представила свою програму діюча голова СО факультету Аліна Семенко, яка зазначила серед своїх планів про поглиблення роботи з соціальними сторінками, зокрема, просування Instagram сторінки факультету, необхідність у створенні власного мерчу, ну і звичайно про ще більше нових та цікавих конкурсів для студентів.

Далі відбулися дебати в форматі питання/відповідь. Учасників заходу цікавили різні питання: мотиваційні заходи, активізація навчальної діяльності студентів, рейтингова система тощо.

В цілому студенти отримали важливу інформацію для роздумів, а тому 30.09.2021 р. зможуть зробити усвідомлений вибір.

 

Інна Костенко,
координатор культурно-масової роботи на факультеті

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook