Студенти 2 курсу освітньої програми "Професійна освіта" відвідали зустріч з Томенком Миколою Володимировичем

27 вересня 2021 року

Студенти 2 курсу освітньої програми «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» відвідали зустріч з Томенком Миколою Володимировичем доктором політичних наук та лідером політичної партії Громадський рух «Рідна країна».

НУБіП України за період нашого навчання проводив дуже багато цікавих заходів. А особливо зустрічей з різними видатними людьми. Так і сталось цей раз, до нас завітав Томенко Микола Володимирович з своїми новітніми ідеями та захоплюючими розповідями про власний проект «7 чудес України».

Основна мета цієї зустрічі - донести до студентів думку про те, що якщо людина чогось прагне, вона обов’язково досягне усіх висот, своєю наполегливою працею.

Під час лекції студенти дізналися про те, як можна покращити своє життя та вивести себе на новий рівень. Також ми дізналися яка мальовнича наша Україна, які ми маємо красиві, живописні краєвиди. Микола Володимирович чітко відповідав на всі запитання поставлені студентами та викладачами.

Також він вислухав наші ідеї щодо співпраці та майбутні наші проекти. Ми отримали дуже благати нових цінних знань та емоцій, сподіваємось, що це допоможе нам в майбутньому реалізувати себе, як успішними людьми.

Майборода Аліна,
Єрмоленко Альвіна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook