Змагання з волейболу першокурсників факультету ІТ

14 вересня 2021 року

Студенти першого курсу факультету інформаційних технологій взяли участь у змаганнях з волейболу. Це можливість яка дає студентам краще згуртуватися, познайомитися один з одним і звичайно проявити себе на спортивному майданчику.

Так у першій грі наші студенти зустрічалися із командою ветеринарного факультету. Гра була запеклою і наші студенти боролися до фінального свистка та нажаль програли з рахунком по партіям 2:0. Та вже у наступній грі із факультетом тваринництва і водних біоресурсів студенти факультету інформаційних технологій підійшли з бойовим настроєм і бажанням перемогти. Гра була запеклою. У першій партій на останніх очках гору взяли наші суперники. Та вже у другій партії наші студенти не дали шансів студентам ТВБ. Все вирішувалося у третій партії. Гра була рівна і йшла очко в очко. За рахунку 13:13 нажаль наші студенти допустили дві незначні помилки і програли.

Та все ж на гру і студентами факультету харчових технологій ми вийшли тільки із думкою про перемогу. Так перший сет був повністю за нашими студентами. Але вже у другому нажаль поступилися. Наклався негативний фактор зміни поля, гра велася проти сонця. У третій вирішальній партії наші студенти на морально-вольових зусиллях вирвали перемогу. З чим і вітаємо!

Так, саме такі турніри, так ігри і здружують студентів. Хочеться відмітити наших студентів: Міхлевського Михайла, Тищенка Михайла, Дзюбу Назара, Гуртового Дмитра, Гупалик Максима, Ваврінчука Дениса та Онищук Катерину. Ви віддали всі свої сили у важких іграх і показали характер.


Андрій Блозва, заступник декана факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook