Вимоги до бібліотек під час акредитації освітніх програм у центрі уваги щоквартальної онлайн семінар-наради директорів та завідувачів бібліотек ВСП НУБіП України

9 вересня 2021 року

   8 вересня 2021 р. працівники наукової бібліотеки організували та провели чергову щоквартальну онлайн нараду директорів та завідувачів бібліотек ВСП НУБіП України.

   У вітальному слові до учасників заходу Олександр Санченко, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання, відзначив важливість проведення таких заходів та можливості обміну досвідом щодо реалізації основної місії бібліотек, а саме інформаційного забезпечення освітнього процесу у закладах освіти.

   Тетяна Кіщак, директорка наукової бібліотеки, у своїй доповіді окреслила основні вимоги до бібліотек закладів освіти під час акредитації освітніх програм, зосередивши особливу увагу на забезпеченості навчальних дисциплін сучасними навчальними виданнями в друкованому та електронному форматі, наявності фахових періодичних видань, електронних ресурсів, відзначивши при цьому, що наукова бібліотека НУБіП України готова надати необхідну методичну та інформаційну підтримку.

   Неллі Маркова-Пипко, заступниця директорки наукової бібліотеки, поділилась досвідом у проведенні занять з інформаційної культури для першокурсників у цікавому та креативному форматі, адже зараз нашими студентами є представники Z-покоління, що сприймають будь-яку інформацію швидко за використання яскравих та інформативних засобів, тому саме бібліотечний квест та динамічна презентація використовуються нами під час проведення таких занять.

     Наприкінці наради Тетяна Кіщак розповіла про роботу бібліотеки Університету штату Пенсильванія, яку відвідала з робочим візитом у липні 2021 р.

Лариса Мельничук,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook