Обмінюємося досвідом із закордонними партнерами:візит до Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф

6 серпня 2021 року

Хоча відпустки та канікули в розпалі, проте самонавчання та обмін досвідом не припиняється. Завдяки довготривалій співпраці між НУБіП та HSWT, керівник центру дистанційних технологій навчання Мокрієв Максим Володимирович запрошений до Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф з метою обміну досвідом цифровізації навчального процесу в аграрних університетах.

Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф є досить молодим та в цьому році відзначає 50 років. Проте, він також може поділитися цікавими реалізаціями в сфері цифровізації навчання. Зокрема організації інформаційного простору університету, роботи різних служб через інформаційну систему зі студентами та викладачами, організації захисту даних та ін.

Досягнення цифровізації НУБіП також цікаві нашим німецьким колегам та іншим гостям, які зараз також перебувають в цьому університеті. З цією метою Мокрієв М.В. провів лекцію перед учасниками підвищення кваліфікації з Африканських країн, співробітниками університету, а також презентація транслювалася дистанційно для всіх інших зацікавлених осіб. Наші напрацювання у створенні та використанні електронних курсів були сприйняті з великим зацікавленням.

Підтримку в проведенні лекції та зустрічі надавала К. Тужик, доцент кафедри економічної кібернетики, яка є асистентом проекту DAAD “Цифрова модернізація викладання в українських аграрних університетах” в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф.

 

Глазунова Олена, декан факультету ІТ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook