Англомовні академічні програми та наукові дослідження - лейтмотив діалогу з Тяньцзинським університетом комерції (Китай)

9 липня 2021 року
    Одним з пріоритетних напрямків міжнародного співробітництва для нашого університету є розширення контактів з партнерськими закладами вищої освіти Китайської Народної Республіки. 7 липня відбулася чергова зустріч з нашими колегами, які представляють Тяньцзинський університет комерції.

     Зустріч в онлайн-режимі була організована з метою обговорення питань співробітництва в галузі міжнародної освіти, реалізації проектів обміну студентів та викладачів, знайомства з факультетами і спеціальностями двох університетів.
     Відеоконференція організована за сприяння центру міжнародного культурного обміну «Рішен » та за особистою участі представників центру Кевіна Ліу та Елени Чженг.

     З китайської сторони в заході прийняли участь директор Міжнародного відділу пан Вельшен, заступник директора міжнародного відділу Хуан Лепін, директор інституту біотехнології та харчових технологій Лю Цзяньфу, заступник директора інституту біотехнології та харчових технологій Гуан Венцян.

     НУБіП України представили декан факультету харчових технологій та управління якістю АПК Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна та заступник директора ННЦ міжнародної діяльності Афанасенко Володимир Юрійович.
     В ході зустрічі декани з китайської та української сторони надали детальну інформацію відносно наявності англомовних програм навчання, перспектив організації міжнародних проектів, які передбачають проведення спільних наукових досліджень, обміну викладачів та студентів, створення спільних програм навчання з можливістю отримання подвійних дипломів.

     Також представники Тяньцзинського університету висловили вдячність нашим студентам за участь у конкурсі студентських наукових робіт, які отримали високу оцінку.
     В результаті Сторони підтвердили перспективи співпраці та сформували план спільних дій на 2 роки.

В. Афанасенко,
заступник директора
ННЦ міжнародної діяльності

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook