Єлизавета Колесник з Одещини: успішні випускники найкраща реклама НУБіП України

7 липня 2021 року
  • Розкажіть коротко про себе

Мене звати Єлизавета, я з міста Татарбунари Одеської області. Я не сумніваюсь у перспективності IT сфери, адже це прибутковий вид діяльності. Проте, я не просто цікавлюсь, але й вже розробляю чат-боти і навіть маю фінансову винагороду за цю роботу. Тому хочу розвиватись у цьому напрямі і обираю заклад вищої освіти, де можна невідстрочено закріплювати на практиці набуті знання. І, звісно, мене цкавить прикладний аспект застосування інформаційних технологій, а для цього очікую навчання у справжніх фахівців, опанування сучасних технологій та реальних проєктів.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

Здобувати вищу освіту я вирішила оскільки розумію , що знання це - сила. Також я хочу покращити Soft та Hard Skills, і сподіваюсь, що саме навчання в НУБіП України допоможе у досягненні цієї мети.

  • Яку обрала спеціальність і чому?

Вибір спеціальності доволі складний, оскільки я знаю, ким я хочу стати, але не знаю, яку обрати спеціальність для якнайкращої реалізації. Крім того, можна подавати документи на різні спеціальності. Але точно, це факультет інформаційних технологій, бо саме там навчаються мої знайомі і вони жодного разу не пошкодували про свій вибір. Інженерія програмного забезпечення – це спеціальність, яка мені підходить найбільше. Але на сайті факультету я прочитала, що відкривається нова спеціальність – Інформаційні системи і технології, тож розглядаю і її, оскільки нове – це завжди шанс зробити щось краще, ніж те, що вже існує.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

Найголовніша перевага в виборі університету – це відгуки моїх знайомих. Також є ще багато нюансів, які стали вирішальними в виборі цього закладу освіти, наприклад, гуртожитки, різні заходи типу Голосіївської Весни, сучасний кампус.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

Окрім навчання дуже полюбляю займатись ретушуванням, займаюсь додатково танцями, і, в принципі, ніколи не сиджу на місці, а активно проводжу час з друзями.

Єлизавето, дякую за розмову та бажаю успіху на шляху до твоєї мрії!

 

Розмовляла Олена Кузьмінська, доцент кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook