Випуск бакалаврів факультету інформаційних технологій – 148 фахівців за чотирма ІТ спеціальностями

5 липня 2021 року

11-й випуск бакалаврів факультету інформаційних технологій цього року був найбільш масовим за нашу історію! З кожним роком ми нарощуємо нашу потужність як у підготовці майбутніх ІТ-фахівців, так і власному професійному розвитку.

Цьогорічні випускники економічної кібернетики були активними учасниками заходів як рівня факультету, так і університету. Собчук Ілля, Кашевський Андрій представляли факультет на Голосіївській весні, Студентської республіки, Анна Петренко 4 роки була незмінною активною старостою, а  Марія Суліма до свого диплома з відзнакою додала ще й перемоги чисельних Всеукраїнських олімпіадах.

Дві групи випускників комп’ютерної інженерії достойні найвищої похвали у нашому університеті! Красиві, розумні і високоінтелектуальні хлопці, та дві чарівні старости Алла Федоренко та Вікторія Шевченко, які достойно організовували злагоджену роботу у чоловічому колективі! Конструкторські та програмні рішення були презентовані на День університету, а випускні роботи  вразили своєю зрілістю голову екзаменаційної комісії – представника ради роботодавців факультету – Андрія Ротача (компанія Netwawe). Вже зараз більша половина випускників спеціальності успішно працевлаштовані в ІТ-індустрії, зокрема, Владислав Шкурат (Netwawe), Богдан Хитрук (МУК), Владислав Андрішко (GlobalLogic).

Найбільш масовим цього року є випуск  спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». Це надзвичайно дружний и цілеспрямований колектив, який буде згадувалти з теплотою університетські роки, проведені разом! Група брала активну участь в організації Кіберспортивних заходів, а Гречуха Антон активним організатором таких змагань в університеті. Більшість цих випускників вже пройшли стажування та працюють в ІТ-компаніях, у більшості з них як мінімум три важкі наукові конференції за плечима, на яких була здобута беззастережна перемога, та професійні сертифікати від компанії Microsoft! А незмінна староста Аліна Фуголь не лише сама активно брала участь у культмасових та соціальних заходах, а й організовувала командну роботу в групі! А Захарченко Олександр та Артем Андрійчук не лише опановували ІТ-професію, але й досягли прекрасних творчих успіхів у складі рок-гурту GetMans.

Випускники спеціальності «Комп’ютерні науки» традиційно – сильна команда! І знову чарівна дівчинка всі 4 роки вела групу до захисту дипломів! Марина Лендєл – староста і заступник голови студентської організації. Вони є активними діячами культурно масового відділу нашого факультету. Розумні, веселі, життєрадісні хлопці та дівчата – Олександр Якушев, Максим Фуголь, Євген Бабін  – володарі різних титулів та кубків, професійних сертифікатів Microsoft та Cisco. Активні учасники та керівники «Голосіївської весни» за всі роки навчання.

Для випускників лунали привітання від декана факультету Олени Глазунової, проректора університету Вадима Ткачука, кураторів та завідувачів кафедр, музичні вітання від наших студентів – рок-гурту GetMans, Поліни Ремінної, Назарія Коваленка.

Деканатом та студентською організацією факультету були нагороджені: За неперевершену творчість та культурно-масову роботу на факультеті Кашевський Андрій, Собчук Ілля, Якушев Олександр, Снігир Роман, Шпакович Вікторія, Яніцький Владислав. За повсякчасну готовність допомагати та активну громадську позицію нагороджені Головін Микола, Андрішко Владислав, Шабанов Андрій, Решетніков Даниїл, Остроушко Богдан, Киба Валерія. За розвиток здорового способу життя на факультеті та спортивні здобутки грамоти отримали Згоннік Богдан, Козловець Павло, Лазарчук Віктор, Самієв Олександр, Гречуха Антон. За внесок у наукові досягнення факультету були відзначені  Фуголь Максим, Бабін Євгеній, Суліма Марія, Гожий Павло. Також всі старости отримали грамоти за  особливі організаторські здібності та універсальність у роботі.

Чудову атмосферу та організацію свята забезпечували наші ведучі – Аліна Семенко та Дмитро Петриченко, відповідальний за технічний супровід Євген Підсуха,  заступник декана Клименко Наталія та методист деканату Костенко Інна.     

Лише така командна робота забезпечує відмінний результат, який сьогодні проявився у випуску 148 фахівців в ІТ-галузі! 

А на пам'ять залишаються феєричні спогади про студентське життя на факультеті та чудові фото. А в найближчих планах випускників – вступ в магістратуру!

 

Глазунова Олена, декан факультету ІТ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook