Плідний діалог наставників академічних груп з мешканцями гуртожитку №10

8 червня 2021 року

Черговий візит наставників академічних груп до гуртожитку НУБІП України відбувся 08.06.2021 р. Заступник декана та наставник груп ЕкК-19004б, ЦЕ-19005б Наталія Клименко, асистент кафедри економічної кібернетики, наставник академічної групи ЕкК-18004б Інна Костенко, асистент кафедри інформаційних систем і технологій, наставник академічних груп КН-19001б, КН-19002б Єлизавета Кривобок та наставник випускного курсу за спеціальністю «Комп’ютерні науки» Георгій Бородкін відвідали жителів гуртожитку №10.

Наставники мали нагоду поспілкуватися зі студентами про результати сесії, плани щодо подальшого проживання в гуртожитку, пропозиції щодо поліпшення умов проживання.

Студенти успішно продовжують здавати екзамени та вже планують як проведуть навчальну практику, яка от-от має розпочатися. В обговоренні піднімалися питання поселення в гуртожитки на наступний рік, оплати за навчання та проживання в гуртожитках, вчасної здачі екзаменаційної сесії, написання випускних кваліфікаційних бакалаврських робіт. Зокрема, Георій Олексійович індивідуально попрацював з своїм дипломником над остаточними акордами бакалаврськоїх роботи. Завершувалася робота наставників в читальному залі 10 гуртожитку, де ми мали змогу поділитися враженнями від цього візиту та планами на майбутнє.

Наставники академічних груп
Наталія Клименко, Інна Костенко, Єлізавета Кривобок, Олексій Бородкін

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook