Інтелектуальні ігри + кіберспорт = активності ІТ-шників

18 квітня 2021 року

Субота 17 квітня відзначилась студентам факультету інформаційних технологій шаховим турніром з режимом «рапід 10+0» на платформі шахових змагань Lichess.

Заохочено взяли участь в такому виді спорту 32 людини, що успішно зареєструвались і провели тренування перед самою грою. По правді сказати, це не перший успіх факультету інформаційних технологій зібрати таку кількість людей в онлайні в одному місці та провести захоплюючий турнір.

Результатом цього дійства є 3 призових місця, перше з яких зайняв Москаленко Давид з групи ІПЗ-20008бск. В минулому семестрі Давид зайняв друге місце і ось цього разу досяг своєї мети! Наздоганяючи лідера, друге місце виборов Якуненко Артем з групи ІПЗ-20007б, а третє успішно посіла Ковальчук Ярослава з групи КН-18002б. Інші ж учасники отримали нагоду спробувати себе в такому форматі гри в шахи та набути досвіду.

Наступним кроком кіберспортивного відділу є тестування та перехід до швейцарської системи в гри шахи на цій платформі та відповідно проводження турнірів. Вітаємо знову всіх учасників та переможців турніру!

 

Корінний Едуард, голова кіберспортивного відділу ФІТ
Семенко Аліна, голова студорганізації ФІТ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook