Вікторія Колодяжна – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Банківська справа»

13 квітня 2021 року
     Оголошено результати щорічного ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Банківська справа». Конкурс проводився згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна на базі Навчально-наукового інституту «Каразінський банківський інститут».

  

     Всього на конкурс було надіслано 57 студентських наукових робіт 67 авторів з 36 вищих навчальних закладів України. За підсумками експертного академічного рецензування до фінального етапу конкурсу галузевою конкурсною комісією було відібрано 16 кращих студентських наукових робіт, захист яких відбувся у форматі підсумкової науково-практичної конференції.

     На конкурсі студентських наукових робіт студентка магістратури 1 року навчання економічного факультету, кафедри фінансів Колодяжна Вікторія Олександрівна представила Національний університет біоресурсів і природокористування України з роботою на тему: «Фінансова безпека банківської системи України в умовах економічної нестабільності» під керівництвом д.е.н., професора Давиденко Надії Миколаївни.
     Наукову роботу Вікторія Колодяжна виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Клуб фінансового аналітика». Вікторія неодноразово приймала участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, доповідаючи з даною тематикою, має опубліковані 2 фахові статті, підготувала статтю до іноземного видання, опубліковані тези доповідей та бере активну участь у наукових дослідженнях кафедри фінансів.

 

     За результатами підсумкової науково-практичної конференції наукова робота Вікторії Колодяжної була відзначена дипломом III ступеня, а науковий керівник Надія Давиденко відзначена Подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

Інна Долженко,
доцент кафедри фінансів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook