Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету інформаційних технологій

24 березня 2021 року

24.03.2021 року на факультеті інформаційних технологій відбулося онлайн засідання навчально-методичної комісії.

Перше питання навчально-методичної комісії було присвячено запису навчальних відеоматеріалів та їх допуск для розміщення на відеоканалі факультету ІТ НУБіП. В обговоренні взяли участь завідувачі кафедр: Белла Голуб, Дмитро Жерліцин, Михайло Швиденко та Валерій Лахно.

Другим питанням, яке представила до обговорення декан факультету Олена Глазунова було розгляд пропозицій та рекомендацій наданих роботодавцями та інститутами НАН України , щодо наповнення змістом дисциплін освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії.

В цілому, представлені освітньо-наукові програми були оцінені позитивно і рекомендовано гарантам представлених програм додатково проаналізувати надані рекомендації та пропозиції з урахуванням результатів обговорення.

З наступним питанням виступив завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко, який представив інформацію про рекомендацію до розгляду освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 126 «Інформаційні системи і технології», галузі знань 12 «Інформаційні технології».

Останнє питання навчально-методичної комісії стосувалося розгляду і рекомендацій до друку навчально-методичних видань підготовлених співробітниками факультету інформаційних технологій. Після обговорення було рекомендовано до друку наступні навчально-методичні видання:

  • Методичні вказівки «Probability Theory and Mathematical Statistics. Part I» («Теорія ймовірності та математична статистика. Частина 1») для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг». Автори: Галаєва Л.В., Шульга Н.Г.);
  • Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Дослідження операцій ІІІ. Частина 2» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика». Автор: Попрозман Н.В.;
  • Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Економічна кібернетика» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика». Автор: Попрозман Н.В.


 Валентина Корольчук, секретар навчально-методичної комісії факультету ІТ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook